Vartotojų privatumo politika

PRIVATUMO POLITIKA

Mes, VoodooSales.lt, rūpinamės Jūsų privatumu ir saugome Jūsų asmens duomenis. Ši privatumo politika taikoma Jūsų asmens duomenims, kuriuos tvarko VoodooSales.lt (UAB „Fortune IT“), įmonės kodas 304398323, registracijos adresas Vinco Kudirkos g. 6, LT-03105 Vilnius (toliau – „Mes“ atitinkamu linksniu).

ASMENS SUTIKIMAS SU ŠIA PRIVATUMO POLITIKA

Atsiųsdami savo CV ir taip perduodami mums savo asmens duomenis, Jūs sutinkate su šios Privatumo politikos taisyklėmis. Jei nepritariate politikos taisyklėms, prašom ne(pa)teikti savo CV mums ir jame esamų asmens duomenų tvarkyti ir saugoti.

MŪSŲ TVARKOMA INFORMACIJA APIE JUS

Šioje Privatumo politikoje terminas „asmens duomenys“ reiškia informaciją arba jos dalis, susijusias su asmeniu (Jumis) arba tokia informacija, pagal kurią būtų įmanoma tiesiogiai arba netiesiogiai Jus identifikuoti.

Mes, kaip atrankų ir galvų medžioklės specialistai, galime tvarkyti asmens duomenis apie Jus iš skirtingų šaltinių, įskaitant ir asmens duomenų tvarkymą: a) tiesiogiai iš Jūsų; b) kai Jūs lankotės ir naršote Mūsų svetainėje www.VoodooSales.lt (internete) ir c) kitų šaltinių.

ASMENS DUOMENYS, KURIUOS GAUNAME TIESIOGIAI IŠ JŪSŲ

Mūsų įmonė gali tvarkyti asmens duomenis, gautus iš Jūsų, kai Jūs tiesiogiai teikiate Mums asmens duomenis, kad užsiregistruotumėte Mūsų kandidatų arba klientų sistemoje, taip pat tam, kad galėtumėte palikti komentarą, užduoti klausimą, susisiekti su Mumis, pateikti užklausą ar prašyti pristatyti Jus potencialiems darbdaviams, priimti dirbti, pateikti savo kandidatūrą arba kitais tikslais. Jei savo noru nepateiksite asmens duomenų apie Jus, mes netvarkysime ir nesaugosime šios informacijos. Informacija, kurią Mes galėtume tvarkyti ir saugoti, jeigu gausime ją tiesiogiai iš Jūsų:

  • vardas, pavardė;
  • pašto adresas;
  • el. pašto adresas;
  • telefono numeris;
  • asmens kodas;
  • gyvenamoji vieta;
  • amžius;
  • gimimo data;
  • Jūsų nuotrauka;
  • profesija bei darbo patirtis;
  • išsilavinimas;
  • verbaliniai įgūdžiai;
  • lytis;
  • atsiliepimai/rekomendacijos apie Jus;
  • darbo užmokesčio lūkesčiai;
  • dominančios karjeros galimybės;

ASMENS DUOMENYS, KURIUOS GAUNAME LANKANTIS SVETAINĖJE www.voodoosales.lt (SLAPUKAI)

Mes naudojame (arba esant poreikiui galime naudoti) slapukus ir panašias technologijas, kad tvarkytume informaciją apie Jus, kai Jūs lankotės ir naršote Mūsų svetainėje. Svetainėje www.voodoosales.lt mes naudojame slapukus. Slapukai – tai failai, kurių pagalba galima saugoti informaciją Jūsų kompiuterio kietajame diske arba paieškos sistemose. Slapukų pagalba Mes galime nustatyti, kad lankėtės ir naršėte mūsų svetainėje anksčiau. Slapukai yra naudojami siekiant užtikrinti Jums pačią patogiausią svetainės peržiūrą.

Duomenys, kuriuos mes galime tvarkyti apie Jus, Jums apsilankius/lankantis Mūsų svetainėje:

  • informacija apie Jus dominančius darbo skelbimus/pozicijas;
  • informacija apie Jūsų peržiūrėtas ir lankytas interneto svetaines;
  • Jūsų kompiuterio IP adresas;
  • nuorodos, kurias paspaudėte;
  • žiniatinklio svetainės, kuriose lankėtės prieš patekdami į www.voodoosales.lt svetainę.

 

KAIP MES NAUDOJAME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS

Tik turėdami Jūsų išankstinį sutikimą ir vadovaudamiesi Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu naudojame informaciją apie Jus, mes galime naudoti Jūsų asmens duomenis šiais tikslais:

  • Jūsų pageidavimams dėl dominančios darbo pozicijos tvarkyti;
  • paslaugoms teikti;
  • atsakyti į Jūsų klausimus arba komentarus;
  • pardavimų skatinimui;
  • klientų/kandidatų lojalumui užtikrinti;
  • informacijai Jums siųsti;
  • rekomenduoti Jums darbus ir pozicijas;
  • analitiniams ir rinkos tyrimams atlikti;
  • Mūsų reklamų efektyvumo analizei;
  • elgesio internete analizei;
  • kad galėtume užkirsti kelią arba atskleisti sukčiavimą ar kitus nusikaltimus ir (arba) patikrinti Jūsų asmens tapatybę.

Mes galime papildyti Jūsų pateiktus asmens duomenis kita Mūsų turima informacija.

 

RINKODAROS PRANEŠIMAI

Mes galime Jums siųsti paštu, el. paštu arba SMS informaciją apie paslaugas, specialius pasiūlymus ir kitą informaciją, tiktai turėdami Jūsų išankstinį sutikimą bei vadovaudamiesi asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu. Informacija siunčiama ta, kurią laikome Jus dominančia, remdamiesi Jūsų anksčiau Mūsų įmonei pateikta informacija.

JŪSŲ INFORMACIJOS TVARKYMAS

Laikydamiesi Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, informacijos tvarkymo tikslais mes galime perduoti Jūsų asmens duomenis mūsų klientams ir trečiosioms šalims. Mes galime pasinaudoti trečiosiomis šalimis, kad jos padėtų Mums tvarkyti ir analizuoti Jūsų asmeninę informaciją, padėtų suprasti, ką galime padaryti, norėdami patobulinti savo paslaugas ir kontroliuoti konkrečias rinkodaros kampanijas arba pardavimo skatinimo efektyvumą. Nė vienam iš klientų, tiekėjų ar trečiųjų šalių Mes neduosime leidimo naudoti Jūsų asmens duomenų ir reikalausime imtis Jūsų asmens duomenų apsaugos priemonių. Turėkite omenyje, kad Mes galime būti priversti atskleisti Jūsų asmens duomenis, jei tai numato galiojantys įstatymai.

JŪSŲ ASMENS DUOMENŲ APSAUGA

Mes imamės tam tikrų administracinių, techninių ir fizinių saugumo priemonių, norėdami apsaugoti Jūsų pateiktus asmens duomenis nuo atsitiktinio, neteisėto arba neleistino sunaikinimo, dingimo, koregavimo, prieigos, atskleidimo arba panaudojimo ir kitų neteisėtų panaudojimo būdų. Svetainėje gali būti nuorodų į trečiųjų šalių žiniatinklio svetaines. Mes nekontroliuojame šių trečiųjų šalių žiniatinklio svetainių ar jų turinio. Kai Jūs išeinate iš Mūsų žiniatinklio svetainės, Mes negalime būti atsakingi už bet kokios Jūsų pateiktos informacijos apsaugą ir privatumą. Jūs turite elgtis atsargiai ir atidžiai perskaityti lankomos svetainės privatumo politiką.

MŪSŲ PRIVATUMO POLITIKOS PAKEITIMAS

Mes galime keisti šią Privatumo politiką ir paskelbti naująją jos versiją. Rekomenduojame reguliariai lankytis šioje www.voodoosales.lt svetanės skiltyje, kad žinotumėte naujausią ir Jums aktualią informaciją.

TEISĖS IR MŪSŲ KONTAKTINĖ INFORMACIJA

Jeigu turite kokių nors klausimų, komentarų arba Jums ši Privatumo politika yra neaiški. prašome nedelsiant susisiekti su Mumis. Taip pat, Jūs turite teisę pranešti mums, jeigu:

  • ne(be)norite, kad ateityje su Jumis susisiektume;
  • norėtumėte gauti Mūsų turimų duomenų apie Jūsų asmens informaciją kopiją;
  • norite koreguoti arba atnaujinti Mūsų turimą informaciją apie Jus;
  • norite pranešti apie Privatumo politikos pažeidimus.

DUOMENŲ ADMINISTRAVIMAS

Mes turime galimybę pasinaudoti trečiosiomis šalimis, kad jos padėtų Mums tvarkyti ir analizuoti Jūsų asmeninę informaciją, padėtų suprasti, ką galime padaryti, norėdami patobulinti savo teikiamas paslaugas ir kontroliuoti konkrečias rinkodaros kampanijas arba pardavimo skatinimo efektyvumą.

Be to, jeigu užsisakote paslaugą, mes Jūsų asmens duomenis galime perduoti savo tiekėjams (klientams) ir kitoms trečiosioms šalims, siekdami užtikrinti paslaugų kokybės garantiją. Nė vienam iš šių tiekėjų (klientų) ar trečiųjų šalių mes neduosime leidimo naudoti Jūsų asmens duomenų bet kuriuo kitu būdu ir reikalausime imtis Jūsų asmens duomenų apsaugos priemonių. Turėkite omenyje, kad mes galime būti priversti atskleisti Jūsų asmens duomenis, jeigu tai numato galiojantys įstatymai.

Top